TANTE LIEN UTRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tante Lien Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 20:20 Was zeker lekker, met veel zorg en toewijding! Enige puntje is dat het warmer had gemogen.
1 feb 2023 om 22:17 Kwam anderhalf uur te vroeg had aangegeven 18:30 helaas midden in de verbouwing dus kon het niet opwarmen
1 feb 2023 om 20:03 Super lekker eten en snel bezorgd!
19 jan 2023 om 11:52 Heerlijk eten, ver boven het gemiddelde indonesisch eten in 030. Het was deze keer alleen niet helemaal warm meer, maar vooruit.
16 jan 2023 om 15:15 Het eten was echt heerlijk en meer dan genoeg. Ook de vega Rames waren goed van smaak en divers. Alles was er optijd. Ik kan deze plek erg aanraden.
15 jan 2023 om 21:10 Hadden een vaste tijd afgesproken dus bezorgtijd is niet relevant. Eten was heerlijk maar wel wat afgekoeld
13 jan 2023 om 22:54 Normaal vinden we het eten hier echt heel lekker .. nu was het veeel minder. Leek wel een ander restaurant. Atjar tampur uit een potje oid?? Vlees minder goed op smaak en droger. Boontjes gewoon niet lekker. Wat is er gebeurd??
2 jan 2023 om 18:00 flauw en droog. Normaal gesproken niet :(
1 jan 2023 om 12:44 Het eten was heeeeeerlijk! Super warm en Rendang lekker mals! Wij hebben op tijd besteld en alles goed gelukt. Wij gaan zeker weer bestellen!
30 dec 2022 om 21:57 Eten was lauw en heeft gelekt, hierdoor viel het eten uit de zak en moest ik het zelf los naar boven dragen. Het eten zelf was erg lekker en aan te raden!
29 dec 2022 om 21:56 Eten was te lauw en had gelekt, daardoor viel het eten door de zak heen
26 dec 2022 om 10:19 Het eten was zo goed als koud toen het aankwam. Qua smaak was het na zelf opnieuw opwarmen nog prima. Bezorging was op tijd.