TANTE LIEN UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 403 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tante Lien Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 13:33 Het was helaas niet zo lekker als normaal. Er zat tofu bij ipv een vlees gerecht en witte veel te natte rijst ipv nasi.
27 feb 2024 om 21:32 Was prima, wel hot maar lekker.
24 feb 2024 om 20:27 Prima service bij het afhalen en het eten was echt top! Zeker reden om terug te.komen.
23 feb 2024 om 21:26 Thuisbezorgd wat treurig. Ik wacht al 2,5u. Gelukkig wel vriendelijk te woord gestaan door Tante Lien, maar nog steeds niks ontvangen om 21:30
23 feb 2024 om 20:22 Rijsttafel en Nasi Goreng echt top, 5 stars! Maar het waren er 10 geweest als ik dat kon geven. Je kunt hier tijdens lunchtijd ook fijne broodjes halen. Hele dikke aanrader dit.
23 feb 2024 om 15:05 Echt een hele goede service! Met mijn dieet-wensen (glutenvrij) even gebeld voor advies en ze helpen je heel graag! Het eten was echt super lekker eten!
22 feb 2024 om 15:35 Was uitstekend!!!
20 feb 2024 om 22:37 Lekker gegeten, badank Tante Lien te Utrecht.
19 feb 2024 om 8:47 Heerlijk eten! Je proeft dat vers is en met liefde is gemaakt. Echt een aanrader.
19 feb 2024 om 8:07 Het eten was wat lauw
18 feb 2024 om 20:33 Heerlijke smaken, samenstelling van de nasi/bami rames is klasse!
16 feb 2024 om 21:40 Heerlijk!